> AReTi's B.log

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Χρόνια Πολλά!
Καλή Χρονιά!
Υγεία , αγάπη, αισιοδοξία, δημιουργικότητα και ό,τι επιθυμεί ο καθένας προσωπικά εύχομαι σε όλους σας για την καινούρια χρονιά!
Την χρονιά που πέρασε μπήκα δειλά δειλά στην blogόσφαιρα και ζώντας την από μέσα την βρήκα καλύτερη απ' ότι την περίμενα. 
Μια υπέροχη κοινότητα με δημιουργικούς ανθρώπους με ανήσυχο πνεύμα και ψυχή γεμάτη   με αγάπη για τον συνάνθρωπο,με ανάγκη για προσφορά καιαλληλεγγύη. 
Άνθρωποι που έχουν εστιάσει στην ουσία κι' όχι στο περιτύλιγμα!
Χαίρομαι πολύ που σας γνώρισα, νοιώθω τιμή που ανήκω σ' αυτή την κοινότητα, εύχομαι  το 2013
να γνωριστούμε καλύτερα, να γίνουμε περισσότεροι κι΄ελπίζω να καταφέρω όσα είχα πρόθεση να κάνω για την blogογειτονιά και δεν τα κατάφερα (βλ. κουμπαράδες κ.λ.π) να το  πετύχω φέτος.
Να είμαστε λοιπόν όλοι γεροί στο σώμα και στην ψυχή και δημιουργικοί γιατί η δημιουργία είναι επανάσταση και ζωή και το 2013 τα έχουμε ανάγκη και τα δύο!
Κι' επειδή πρώτα απ' 'ολους έχουμε τους δικούς μας ανθρώπους να ευχηθώ Χρόνια Πολλά στον άντρα μου  τον Βασίλη  που γιορτάζει σήμερα, να είναι γερός,δυνατός, 
να τον χαιρόμαστε και να μας χαίρεται!
Χρόνια Πολλά σ' όλους τους Βασίληδες  και τις Βασιλικές!
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!


2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα καλώς σε βρήκα!! Καλή χρονιά να έχεις με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε καλοσωρίζω στο blogοσπιτάκι μου Κατερίνα και σου εύχομαι καλό σεργιάνισμα. Ελπίζω να τα λέμε συχνά! Καλή χρονιά και για σένα να είναι το 2013 με υγεία,ευτυχία,δημιουργικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.